Den där färgen

Nu har värmen hittat hit och de två senaste dagarna har varit riktigt behagliga. Än är det inte sommarvärme utan alldeles lagom – för mig i alla fall. Idag hann jag ut i naturen en sväng och jag säger bara – den där färgen! Den där färgen som naturen klär sig i nu är väl ändå helt fantastisk!

Grönt

Skir grönska

25 reaktioner till “Den där färgen

 1. Ja, den är fantastisk och du visar det så fint med dina vackra bilder. Jag älskar den här skira, första grönskan och när solen skiner på och genom den är det helt underbart att gå ut i naturen och uppleva allt den bjuder på 😀

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det är njutbart nu men idag, när vi klippte gräset för första gången för året, insåg jag hur mycket pollen det är i rörelse. Vi var helt gula både gubben och jag… det vackra har sitt pris, särskilt för de som är allergiska.

   Gillad av 1 person

 2. Det är just det där som du visar, att allting står och lyser och strålar i kapp som är så förtrollande, tycker jag. Vackra bilder på glädjen!

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Det är så vackert nu, så här års vill jag verkligen inte vara någon annanstans än just här. Men fråga mig igen i november 🙂

   Gilla

 3. Vilka fantastiska foton!

  För övrigt instämmer jag helt i dina ord, Maj-juni är vår natur helt underbar, allt så skirt och vackert. Ett nöje att vistas utomhus och bara njuta om vädret tillåter. Igår var en behaglig dag även i Jönköping.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.