21 reaktioner till “Rosor på graven

  1. Minneslund verkar dock mest praktiskt, då slipper anhöriga ha dåligt samvete för att de inte besöker graven. Nu bor jag så nära så det är inga problem men så är det ju inte för alla.

   Gillad av 1 person

 1. Måste erkänna att jag ser fördelarna med minneslund, ”ärvde” en massa gravrätter från min mor som jag nu måste förvalta, hade varit skönt om dessa figurer valt minneslund, men sådana fanns ju inte då.

  Gillad av 1 person

 2. Fint! Ibland känner man att det är dags att lämna några blommor. Min mamma (i Tyskland) valde minneslund och min man också. Jag är ändå där ganska ofta och lämnar blommor och ljus till honom.

  Gillad av 1 person

 3. Så vackert med blommorna, tänk så färg på påverkar oss. Jag har i snart ett år längtat så efter gult i alla former. Gult i klädväg är inget jag passar i, men lite mer kuddar och annat hemma kunde jag väl få till. Vi har en fondvägg med färg i sovrummet och jag ville ha ljuuust nästan genomskinlig färg på resten av väggarna. Det lyckades inte och jag retade mig varje gång jag tittade på väggarna. Så nu fick målaren måla väggarna vita, så tråkigt, men det står jag ut med när nu färgen inte blev som jag ville.

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Gult är en glad färg – jag hade också en gul period förut 🙂 Nu är jag nog mer inne på det vita tråkiga jag också!

   Gilla

 4. Verkligen en fin färgklick mitt i gråheten. Jag ska nog också ta mig till föräldragraven snart. Jag tycker att det känns bra att ha en grav att pyssla om, men det är ju olika. Jättefina bilder på rosorna.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.