Lugnt och fint

Just nu får jag ta det lite lugnt och fint, det av flera skäl. Det ena, och kanske det mest överhängande, är den envisa förkylning jag dragit på mig. Den snor verkligen all energi från mig. Det andra skälet, ja det ser ni här nedanför.

Om jag inte vill dra på mig något som är betydligt värre än en envis förkylning – som ett benbrott eller så – gör jag det nog bäst i att ta det riktigt lugnt och fint 🙂

Blankis

Jag ska kanske tillägga att jag vände hemåt igen ungefär här, det kändes lite väl riskfyllt att knalla vidare – broddarna till trots!

25 reaktioner till “Lugnt och fint

  1. Jag hade broddar men nej, det var nog för halt tror jag. Nog hade jag väl kunnat fortsätta om jag verkligen velat men dumt att riskera både armar och ben kan jag nog tycka!

   Gillad av 1 person

 1. Det var nog ett bra beslut att vända där. Man får bara ont i benen av att spänna sig för att inte halka. Jag tror att lite luft är bra när man är förkyld men ansträngning är nog inte lika bra. Bra att du vände även ur den synvinkeln alltså 🙂 Krya på dig nu så att du orkar ge dig ut när isen har smält 😀

  Gillad av 1 person

  1. Det kändes som ett bra beslut, både för halkan och förkylningen. Jag tror också att frisk luft är bra och jag förtog mig definitivt inte. Lugnt och fridfullt knallande bara 🙂
   Jag tror det går åt rätt håll men orken har väl inte riktigt återvänt än – men den kommer väl den också vilken dag som helst!

   Gillad av 1 person

 2. Trist att förkylningen tar ner krafterna, det var väl lite meningen med resan att vila ut och bli superpigg… Isigt är det nu, på torpet var jag kanske dumdristig, gick flera ispromenader utan dubbar eller något, jag var nyfiken på hur det såg ut med de andra isarna.

  Gillad av 1 person

  1. Fast mentalt har jag ändå fått vila, gott så!
   Hualigen – ge sig ut utan broddar nu 🙂 Men jag ska nog inte vara så kaxig, jag är inte så bra på att ta på dem jag heller.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.