En bra semesterdag

En riktigt bra semesterdag har passerat och nu sitter jag på hotellrummet, både nöjd och trött. En alldeles lagom blandning av promenerande, shoppande, solande och badande lyckades vi åstadkomma idag. Trots att vi båda är nöjda med dagen är det inte mycket att skriva om – så jag bjuder på några foton från dagens promenader istället!

Bollar
Dom här ”kuddarna” vill man inte gärna slå ner rumpan på inte 😉
Färgglad
Både vacker och färgstark! En – vad jag tror – hibiskus i all sin prakt!
En plats för återhämtning
Här var jag lite tidigt ute innan solstolarna fylldes av soldyrkande turister!
Fästning eller hotell
Fästning eller hotell? En inte alldeles okvalificerad gissning är att det rör sig om ett hotell trots allt 😉
Livet är skönt
Färgprakten som råder här just nu är ganska fantastisk – ett skönt avbrott från det vintervita där hemma!
Sol vind och vatten
En bit av kustremsan i Playa de las Americas (mobilfoto)
Virvlande vatten
Vattnet skapade mäktiga virvlar när det for in under klipporna
Strandfoto
Foto från strandpromenaden som löper längs kusten och stranden i Playa de las Americas

25 reaktioner till “En bra semesterdag

 1. Så vackra bilder, de av klipporna speciellt, vattnets färg mot de runda bruna formerna. Jag tror att vi badade på Playa de las Americas men jag såg nog inga sådana klippor. Måste kolla. De där parasollen är också speciella och fina, mycket roligare än tygparasollen. Det är ju det som är det roliga när man byter miljö, man blir så glad över växter, färger m.m. – sånt som det inte är säsong för hemma. Jättefin bildskörd!

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Jag gick förbi en av alla stränder här i Playa de las Americas och kom till den udden, en vild gissning är att det dyker upp en ny strand på andra sidan den men så långt pallrade jag mig inte iväg 🙂

   Gilla

  1. Tack! Ja det är mysigt här men semestern blev väl kanske inte som vi tänkt med sambons tandhistoria och nu har jag själv blivit förkyld. Dock inte värre än att jag kan göra det mesta jag vill så länge jag har en näsduk till hands 🙂 Fast vi har faktiskt haft det bra trots allt och än är det inte slut 🙂

   Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Här är varmt och skönt även om det blivit lite svalare än vad det var när vi kom. Då var det faktiskt 30 grader när vi landade så det gör absolut ingenting att temperaturen gått ner lite.

   Gillad av 1 person

 2. Det ser så härligt ut och jag älskar bilderna med klipporna 🙂 Underbara! Men jag gillar blombilderna också. En fröjd för ögat när det mesta är brunt, grått eller vitt här hemma. Fortsätt att njuta för alla oss här hemma också 😀

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det var väldigt fint där och eftersom det gick en hel del vågor på havet slog vattnet in så vackert (mäktigt att se faktiskt). Jag tror faktiskt du slog huvudet på spiken där – det är kanske inte värmen jag saknat mest utan färgerna, tro mig, jag njuter!

   Gillad av 1 person

    1. Vädret levererar, hotellet levererar – det är bara de där två rackarns resenärerna som inte riktigt levererar 🙂 Men på det stora hela har vi ändå haft det bra!

     Gillad av 1 person

     1. Nej så blev det inte men det var ganska bra ändå. Hotellet var riktigt bra och vädret visade sig från sin bästa sida. Nu är vi hemma igen, dunderförkyld med det ska väl ge sig vad det lider 🙂

      Gillad av 1 person

 3. Vilka fina bilder och värmen känns nästan kroppsligt. Det vita försvann här och ersattes av en brun sörja. Så du förstår att jag inte är ett dugg avis på er (ljuger och näsan växte ut 1 cm till).
  Njut allt ni orkar och ha det gott!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Ja det är varmt och gott här men i morgon styr vi kosan åter mot norr. Omväxling förnöjer heter det ju 🙂
   Vi njuter efter bästa förmåga men tyvärr har tandproblem och förkylningar satt lite käppar i hjulen för oss. Men på det stora hela har det ändå varit bra!

   Gillad av 1 person

 4. Åh så underbart det ser ut. Nu längtar man verkligen efter lite värme och solsken. Tråkigt du skulle bli förkyld. Hopppas det går över fort. Gillar ditt nya tema mer och mer. Det är så överskådligt.

  Gillad av 1 person

  1. Det är ganska underbart – förkylning och tandbekymmer till trots 🙂 Man kan säga som så att hotellet och vädret levererar storartat men resenärerna är lite bristfälliga 🙂

   Gillad av 1 person

   1. Känner igen det där. Det gäller att försöka hålla sig så långt från dem som möjligt. Hoppas ni har det OK i alla fall. Det låter ju bra med hotellet och vädret.

    Gillad av 1 person

    1. Ha ha, det var oss själva jag syftade på. Var lite otydlig där 🙂 Jag menade att allt är bra utom vi som dras med både den ena och den andra krämpan 🙂 Annars är det finfint här!

     Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.