Sliten

Om jag var en klok kvinna skulle jag krypa till sängs för en lång natts god sömn. Nu tillhör jag inte alltid kategorin klok kvinna. Jag har haft några rejält slitiga dagar och skulle verkligen behöva sova ut ordentligt – behöva vara en klok kvinna.

Jag har ju på många sätt ett lite udda jobb och kan aldrig vara riktigt säker på att jag verkligen kan gå hem när den normala arbetsdagen är slut, eller om det händer något på en söndag eller så. De senaste dagarna, från i söndags faktiskt, har varit ovanligt händelserika och ruskigt tragiska vilket för min och mina kollegors del innebär väldigt mycket jobb. När man är i den bubblan blir sömnen därefter också vilket märks nu när allt börjar landa igen – trött och sliten är bara förnamnet.

Med det lilla utlägget (eller inlägget) tackar jag för mig och följer mina egna råd – sängen väntar och förhoppningsvis också en natts djup och behaglig sömn!

dscn7916

24 reaktioner till “Sliten

 1. Jag kan tro att hela bygden är i förstämning efter allt som hänt, så förfärligt.
  Hoppas verkligen att du kan få en läkande sömn denna natt.

  Jättevacker bild, naturen är också en god medicin.

  Gillad av 1 person

  1. Tack – naturen är den bästa medicinen (ja, näst efter sömn då).
   Ja det har varit lite väl mycket som hänt senaste dagarna, nu hoppas jag på lite lugn för alla.

   Gilla

 2. Det finns uppgifter som inte kan vänta och det kan ibland vara skönt att dyka ner i det arbetet. Det tragiska finns kvar men tankarna kan behöva landa i något annat en stund. Hoppas du kan sova gott och vakna med nya krafter.
  Kram ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ja det kan ju det och i mitt fall är det alltid elände och människor som far illa – lite drygt men självvalt. Sen blir det ju inte mindre jobbigt när det travas på varandra bara för att jag valt det själv.

   Gillad av 1 person

    1. Ja men visst går man starkare och förhoppningsvis klokare ut efter sådana händelser (inte för att jag vet vad som hände men ändå). Jag ingår i kommunens POSOMgrupp och bara den här veckan har vi blivit kallade två gånger. Dock blev det bara en gång som gruppen verkställdes (det räckte med krisstöd ena gången då bara några få var direkt drabbade).

     Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.