Tulpanens dag

Tulpanens dag har jag lärt mig av Anki att det är idag, en av alla temadagar som dyker upp numera. Jag tror det snart nog finns en temadag för allt! Men vad passar bättre en dag som denna än ett foto på tulpanbuketten jag har på köksbordet!

Annars händer det inte mycket här vilket är främsta skälet till min ”bloggtystnad”. Jag åker till jobbet, jobbar, åker hem och trillar ihop i soffhörnet för det mesta. Inte mycket att orda om på bloggen då. Men, jag förmodar att det är precis som  det ska vara – i alla fall stundtals 😉

vinterbukett

27 reaktioner till “Tulpanens dag

 1. Jag älskar verkligen tulpaner och en stor bukett gör mig glad in i märgen.
  Så njut av blommorna under din bloggtystnad. Det är just det du behöver nu. Vi andra finns kvar. 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Ja de är fina! Ger lite hopp om varmare tider vilket behövs nu när det är -15 ute 🙂
   Jag har full koll på er – att jag är tyst betyder inte att jag inte ”lyssnar” 🙂

   Gilla

   1. Bra, det känns tryggt! 🙂
    Ja, tulpaner är lite våriga så där. Men nu kommer de ju redan före jul å det tycker jag är lite synd ändå.
    Idag ska jag göra bot och bättring och köpa mig en bukett!

    Gillad av 1 person

 2. Vilken härlig bukett!
  Jag gillar egentligen inte det här med alla dessa dagar, men just Tulpanens dag är trevlig!
  Man kan inte tvinga sig till att skriva varje dag … arbetar man som du och inget särskilt händer då finns ju ingen anledning … vi finns kvar här och väntar tålmodigt! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är en trevlig dag men jag tycker nog att varje dag kan vara tulpanens dag 🙂
   Så är det och jag vet att ni finns här så det är lugnt. Och som jag skrev i en kommentar förut, att jag inte skriver betyder inte att jag inte lyssnar.

   Gillad av 1 person

 3. Det märkliga med bloggtystnad. Man märker det. Jag gör det i alla fall. Man blir så glad sedan när det kommer ett livstecken. Men visst – bloggandet får inte bli ett måste. Man skriver när man känner för det och har något att säga. Ibland behöver man inte ens ha ord. En bild eller flera kan var nog talande som inlägg.
  Har på gamla dar blivit allergisk mot tulpaner tyvärr. Det går an när de är nya, men så snart de börjar fläka ut sig (de är vackrast då tycker jag) får jag hösnuva. Men värre problem kan man ha.

  Gillad av 1 person

  1. Ja men visst är det så, man saknar dem som brukar skriva om de ”försvinner” för en stund. Men som jag redan skrivit, jag ”lyssnar” ändå även om jag inte har så mycket att säga. Kanske jag rent av lyssnar bättre 😉
   Har aldrig hört någon som varit allergisk mot tulpaner förut! Men någon ska väl vara den första – synd men som du skriver, värre problem kan man ha!

   Gilla

 4. Väldigt vacker tulpanbukett och det passar ju alldeles perfekt idag. Jag hade ingen aning om att det var den dagen idag men nu vet jag.Jag gissar att jag kommer att stöta på den infon hos Anki också 😀
  Jag har också haft lite bloggtystnad ett tag och det är väl skönt att kunna få vara tyst när man inte har så mycket att berätta om. Det finns säkert mycket att skriva om i alla fall men när inspirationen dessutom håller sig borta då blir det så här. Precis som det ska vara, helt utan tvång 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tulpaner är fina och Anki är en god lärare 🙂
   Jo jag har noterat det – att du varit lite ”tyst” alltså. Jag tänker som du, det är som det är med det och i alla fall jag (och du har jag märkt) läser ändå andras. Bara för att jag inte har något att förtälja så innebär det ju inte att jag inte är nyfiken och intresserad av vad andra skriver.

   Gilla

 5. Hos mig är det också tyst. Har inga bilder, ingen lust att gå ut med kameran när jag redan går 4 ggr om dagen med hunden. Det blir säkert bättre när vädret blir kameravänligt igen.
  Har inte varit och handlat de sista dagarna men det ska bli tulpaner också nästa gång. Lite vardagsglädje behöver man 🙂

  Gillad av 1 person

 6. Vacker bild på vacker bukett. Tulpaner har jag än inte börjat köpa, men snart blir det nog en bukett i veckan, det är så härligt med alla olika färger och sorter. Sååå tyst har du ju inte varit, haha, jag har sett många inlägg av dig som jag inte har hunnit/orkat kommentera på, förrän nu.

  Gillad av 1 person

 7. Så många kommentarer du fått på detta inlägg! Det måste betyda att folk verkligen ÄLSKAR tulpaner! Ja, jag tror det är så, en blomma som lovar oss en vår inte alltför långt bort! När jag kommer hem till Sverige blir det säkert både en och fler buketter tulpaner innan våren kommer till oss på riktigt!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.