Varning för mycket hårda vindar

Det nya året anländer med fart vill jag lova – stormhastighet på sina håll. Det plingade till i min telefon och där fanns en klass 2-varning för mycket hårda vindar i området där jag bor.

Storm

Hos mig – som bor väster om E4:an klarar vi oss tydligen med mycket hårda vindbyar medan de som bor ett par mil österut får stå ut med stormbyar. Än så länge har jag inte märkt något av stormen Alfrida men det kommer väl framåt natten. Kanske på sin plats att gå ut och flytta lite på bilen som just nu står parkerad alldeles för nära några stora träd. Det är väl dumt att utmana ödet även om just de träden stått pall för många stormar förut.

16 reaktioner till “Varning för mycket hårda vindar

  1. ”Bara”? Låter fullt tillräckligt. Än så länge är det i princip vindstilla här, det enda som hittat hit är spöregnet och det hade jag helst sluppit (vill så klart slippa blåsten också om möjligt).

   Gillad av 1 person

 1. Här tar det i rejält i byarna men jag tror inte att det är några stormvindar. Det är nog klokt att låta bilen stå på en lite mindre riskfylld plats. Även om det inte är någon stor risk så är det bäst att göra så.

  Gillad av 1 person

  1. Nu har det börjat här också, tar i ordentligt men knappast storm – bara rejält blåsigt så här långt i alla fall.
   Ja jag tog de säkra före det osäkra och flyttade bilen, inte för att jag tror det är någon fara men det räcker ju om en rejäl kvist far ner – onödigt!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.