Problem med bildvisning

Det verkar som det är lite problem med bildvisningen i det här temat. Jag har ju inte haft det många dagar men har redan fått påpekanden från två av er att fotona inte alltid visas i inläggen.

Om det är ett bekymmer som kommer att fortsätta är det lite synd, jag trivs nämligen väldigt bra med bloggtemat. Men om bekymren fortsätter så är ju jag inte den som tvekar att byta tema igen (som ni så väl vet). Hur som helst så är jag tacksam om ni meddelar mig om det inte går att se fotona som jag lägger in. Det är ytterligt sällan jag skriver något utan att ha ett foto med i inlägget så om ni ser inlägg utan foton eller med den lilla fula fotosymbolen i stället för foton så skriv gärna en rad eller två så jag vet.

Uppdaterat 22/12: Temat bytt, skriv gärna en kommentar om problemet med fotona fortsätter.

Ännu ett foto från förmiddagspromenaden härom dagen – numera är nog även den här marken helt täckt av snö!

19 reaktioner till “Problem med bildvisning

  1. Det kan jag ju förvisso inte veta, det kan ju vara så att det är vissa webbläsare som gör det svårare. Men tydligen kan de se vissa foton i vissa inlägg så… ja, det är lite märkligt. Nu har väl samma sak hänt för mig också att jag inte alltid kan se foton hos folk (ibland då alltså) så det kanske bara är lite ”allmänstrul” som dyker upp ibland.

   Gilla

   1. Så länge det inte händer hela tiden må det vara hänt. Det är ju en hel del som kan felas. Jag har dock inte haft några problem att se dina bilder.

    Gillad av 1 person

 1. Lite då och då träffar man på detta med bildstrulet på olika bloggar. Jag själv har sett det på mina äldre inlägg; en bild fattas plötsligt, men den syns om man klickar på bildsymbolen. Obegripligt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.