Återbesök hos naprapaten

Idag var det dags för återbesök hos naprapaten. Välbehövligt trots att jag känner mig ganska okej i ryggen numera. Det mesta av värken har avklingat och jag har varit nästan som ny.

Notera att jag skriver ”har varit nästan som ny” här ovanför, nu är jag inte det längre. Milde tid så mör och manglad man känner sig så här på kvällskvisten efter en behandling. Men, jag lever i god tro att jag kommer att vara som ny om inte i morgon så i övermorgon. Ett besök till i mitten av december är inplanerat sen behöver jag förmodligen (förhoppningsvis) inte gå dit på ett tag.

I övrigt har en vanlig jobbdag passerat och vintern har bestämt sig för ett nytt försök till övertagande. En gnutta snö har trillat ner (dock knappt synligt) och minusgraderna gör comeback, precis som det ska vara så här års med andra ord.

Foto från förra måndagen, idag var gatan en aning mer välbesökt. Tydligen vaknar den här lilla staden till liv vid 10-tiden på förmiddagarna 🙂 

17 reaktioner till “Återbesök hos naprapaten

 1. Ryggvärk är inget roligt. Så bra att det hjälper med naprapat. Jag har diskbråck på bägge sidor. På höger sida brast ligamenten också då jag var ung och dum och lyfte upp en 300 kilos balk i en änden och vred den i sidledes. Nu är man bara dum…😁😁😁

  Gillad av 1 person

  1. Ha ha… ja man kan inte skylla på ungdomen hur länge som helst, den tiden är förbi 🙂
   Ja det är skönt att det hjälper, jag har som tur är inga diskbråck (vad jag vet och det borde jag veta om jag hade det).

   Gillad av 1 person

 2. Håller tummarna för att det bara fortsätter bli bättre nu.
  Oj, minusgrader….det har vi inte fått ännu. Men det är ju så då man bor havsnära att på våren kyler det kalla havet ner så det blir ruggigt kallt. På hösten kan det dröja lite med riktig kyla eftersom havet värmer då. Stan ligger i en svacka, vintertid om det blåser som det ju alltid gör är det så förbaskat kallt. Då bor vi i ett blåshål!
  🤔

  Gillad av 1 person

 3. Så bra att du är så mycket bättre i ryggen, men såklart brukar det kännas efter naprapatens ”hantering” …
  inga minusgrader än, men råkallt och isande vindar …

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är skönt!
   Jag föredrar nog några minusgrader framför det råkalla som har erbjudits under en tid. Minusgraderna är liksom inte lika kalla – eller hur jag nu ska uttrycka det 🙂

   Gillad av 1 person

 4. Hoppas att du har vaknat upp idag med mindre värk. Det sätts igång en massa saker i kroppen vid behandling och det brukar kännas. Förmodligen gjorde det nytta, det håller jag tummarna för 🙂
  Det är nog ett vanligt fenomen i stadskärnor att det börjar röra på sig först när affärerna öppnar. Innan dess är det ofta väldigt lugnt och skönt.

  Gillad av 1 person

  1. Japp, bättre än väntat med tanke på gårdagens omilda behandling 🙂 Har gott hopp om att bli helt återställd (som ny är väl att önska för mycket antar jag – ha ha).
   Jo så är det nog, innan affärerna öppnar är det väl bara folk på väg till och från jobbet som syns till 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.