En aning taggig

Ryggvärken hänger med och jag börjar av den anledning känna mig en aning taggig. Det tar på humöret att ha ont! När det dessutom händer lite eländigheter på jobbet kände jag att jag inte riktigt hade den energi och det goda humör som krävdes för att ta itu med det. Jag åkte helt sonika hem i stället!

Möjligen är det inte det bästa sättet att hantera det men det var det sätt som energin räckte till. Så enkelt var det med det! I stället gav jag mig ut i skogen för att ge ryggen ett ”gympapass” i förhoppning om att det ska göra susen – och vad hittar jag väl där? Jo några som är minst lika taggiga som jag 🙂

Taggig röksvamp.JPG

Under slutet av veckan har jag med ljus och lykta letat efter en naprapat som har tid för mig men jag är nog långt ifrån ensam att ha en ond rygg – som tidigast kan jag få en tid i början av nästa vecka. Men nu väntar en härlig helgs vila och min förhoppning är att jag efter den inte har något mer behov av att gå till naprapaten!

17 reaktioner till “En aning taggig

 1. Bra beslut att gå hem och ta en skogspromenad istället! Att ständigt ha ont är inte kul och det är något jag vet av egen erfarenhet, så hoppas du blir bättre med lite helgvila och lagom doser av promenader.

  Gillad av 1 person

 2. Ja, det är hemskt att ha ont hela tiden. Har levt med nervsmärta i 15 år. Hoppas det blir bättre över helgen och annars håller jag tummarna att du hitta en naprapat. Det är säkert inte det lättaste.

  Gillad av 1 person

 3. Ingen klagar nog för att du gick hem. En ond rygg tar hårt på energin och fokuseringsförmågan. Hoppas att det släppte lite på skogspromenaden. Nu vet jag ju att naprapaten är på gång och jag hoppas få lite positiv inspiration från ditt besök. Då kanske jag också tar mig i kragen och bokar in en tid )

  Gillad av 1 person

  1. Nej de var nog rätt trötta på mig 🙂
   Naprapatbehandlingen avklarad, det känns att jag lever minst sagt men samtidigt känns det positivt – men aj så ont det gjorde när jag var där 🙂 Men, som skrivet, det gör ont men på ett sätt som gör att jag tror på förändring.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.