Kvällspromenad

Efter en riktigt varm dag var vi inte i form för några större utsvävningar men jag kan inte låta en ”sval” kväll gå till spillo. I normalfallet skulle jag ha kallat kvällen för varm men satt i värmeböljesammanhanget som nu råder så var det en sval kväll. Jag passade på att ta en lång kvällspromenad för mig själv!

Jag var lite för sent ute för att få något riktigt fint solnedgångsfoto men det får duga. Vackert och stämningsfullt var det i alla fall och jag kan berätta att vi var många som strosade nere vid havet och beundrade solens nedgång!

Solnedgång

Sen bestämde jag mig för att streta på uppför backarna på ringmurens norra sida, ett val som kanske inte var det bästa – efter det väntar nu dagens tredje dusch 😉 Även om kvällen kändes sval så var den lite väl varm för sådana strapatser!

Port i ringmuren

Vilken av alla portar detta är vet jag faktiskt inte, det finns ju några att välja mellan, men jag är på god väg upp mot ringmurens östra sida i alla fall. Nu väntar sängen för jag tänker mig en tidig morgon i morgon – inte för några spännande utflykter utan för att använda husets tvättstuga. I den värme som råder gör vi av med kläder i en takt som vi inte riktigt tänkt oss, då är det tur att vi har tvättmöjligheter!

11 reaktioner till “Kvällspromenad

  1. Tack! Ja hu ja, vi hade inte riktigt räknat med sån åtgång på kläderna. Nu gör det ju inte så mycket – det går ju att tvätta.
   God natt!

   Gilla

 1. Vilka vackra färger det är i ditt solnedgångsfoto. Så skönt att vila ögonen på de milda nyanserna.
  Ibland får man för sig att göra saker man borde låta bli och halvvägs går det ju inte att ändra sig. Man vill ju inte ge upp 😉 Den svala kvällen var nog inte tillräckligt sval för sådana äventyr men du gav dig inte, bra kämpat!

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Ha ha… de backarna hade jag haft kämpigt med i alla väder – men det gick 🙂
   Tar dem nog nerför nästa gång och tar trapporna upp, känns som ett lite lättare alternativ.

   Gillad av 1 person

 2. Du fick till ett riktigt fint solnedgångsfoto. ❤
  Porten du gick ut genom heter Norderport. Till höger precis innan porten har du den tuffa Rackarbacken som det knappt går att INTE bli svettig i. Jag gjorde min premiärtur som bilförare genom porten i höstas och ämnade ta vänster uppför Rackarbacken. Då fick jag givetvis motorstopp. Från ingenstans dök en taxibil upp och föraren räckte upp något fult finger mot mig.

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Okej, trodde den låg längre ner mot havet – de där portarna har jag dålig koll på.
   Ha ha… ja inte är jag avundsjuk på att försöka köra bil i innerstaden inte…. hualigen så läskigt 🙂
   Visst du förresten att studenterna på Campus Gotland har inspark vid höstterminens start och en av begivelserna är ”murvandringen” där de ska ta en hutt vid varje torn och port 🙂 De bevingade orden är, enligt sonen, ”piss int’ på ringmjuren” 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.