Sandsnäs på Ön

Det är inte utan att jag börjar känna mig en aning tjatig. Ön, som jag skrivit om i ett par inlägg nyligen, är en plats som jag normalt sett besöker någon gång var tredje år eller så. Där var jag i torsdags (som ni sett om ni kikat här på bloggen) och där hamnade jag ikväll också. Ibland blir det oftare än annars med andra ord.

Ikväll hamnade vi där helt enkelt för att vi var hungriga och lusten att laga mat var obefintlig. Vi bestämde oss för att testa Restaurang Sandsnäs, en sommaröppen restaurang vid Sandsnäs Camping och Sandsnäsbadet. Maten var det inget större fel på i ärlighetens namn men portionerna var små och priset i högsta laget – särskilt med hänsyn tagen till portionsstorlekarna. Men en sak kan ingen ta ifrån Restaurang Sandsnäs och det är utsikten – den är nog synnerligen svårslagen!

Sandsnäs i kvällssol

Sandsnäs strand

Sandsnäs Dalälven

För att se fotona i större storlek – klicka på dem. Klicka på ”bakåtpilen” för att återvända till inlägget.

14 reaktioner till “Sandsnäs på Ön

  1. Ja det får vara gott nog! Maten var som skrivet helt okej men inte riktigt i paritet med priset, små portioner dessutom så… nja blir väl betyget.
   Tack så mycket!

   Gillad av 1 person

 1. ibland får man betala för en extra fin vy 🙂 Vackra bilder blev det och TACK för att du fixat storleken! Eftersom jag är historiskt intresserad så gör det mig glad att nu kunna läsa vad som berättas på dess skyltar – och att dessutom kunna se dina fina bilder i större format är ett lyft!
  Önskar dig en fin söndag!

  Gillad av 1 person

  1. Jo men så är det antar jag.
   Jag tänkte inte så långt när jag ändrade bildstorleken så det var tur att du sa till. Ibland går det lite fort när jag är igång 🙂 Då är det tur att man har bloggvänner som påpekar missarna 🙂
   Tack det samma!

   Gillad av 1 person

  1. Kanske det beror på det, man är bortskämt helt enkelt. Men de var verkligen yttepyttesmå i förhållande till priserna.
   Kanske det är utsikten man betalar mest för?

   Gilla

 2. Vilken fin kväll! Det kan vara värt att öppna plånboken lite mer än man egentligen vill för att få den utsikten till middagen. Men det kan även vara rätt mysigt att ta med sig lite picknickmat och sätta sig på en filt vid stranden någon gång i stället 😀
  Förmodligen är det den campingen vi stod på några nätter för många år sedan men jag har inget klart minne av hur det såg ut förutom den långa stranden och en lång brygga 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Så är det! Och visst kan en picnick också vara mysig (dessutom nästan gratis), längs den långa stranden finns det ju massor med mysiga ställen att sitta och mysa på.
   Jag skulle tro att det är den, campingen ligger rakt upp ovanför den lilla del av bryggan du ser på mittenfotot. Den bryggan är ganska lång även om det inte syns på bilden.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.